Afspraak maken • 088-0107848 (iedere werkdag 09.00-17.30 uur) of via voicemailinfo@craniogodart.nl

Niels Godart

Na een lange periode van continue rug- en nek­klachten kwam ik in 1997 voor het eerst in contact met Autonome Repositionering in de praktijk voor Cranio Sacraal Therapie van neuro­psycholoog Hans Gieling. Hij had maar een paar behandelingen nodig om mij van mijn chronische rug- en nekklachten af te helpen. Verwonderd door het snelle resultaat, ik heb daar­voor veel chiro­practors en manueel therapeuten bezocht, ben ik gegrepen door de zachte techniek van Autonome Repositionering.

In 2003 ben ik daarom gestart met de opleiding fysio­therapie en tegelijker­tijd heb ik zoveel mogelijk modules Cranio Sacraal Therapie gevolgd. Na mijn diplomering als fysio­therapeut in 2007 kon ik mijn studie Cranio Sacraal Therapie een half jaar later af­ronden. Sindsdien volg ik veel na­scholingen op het gebied van Viscerale Technieken bij het Barral Instituut en bij Frank de Bakker.

Vanaf oktober 2007 ben ik door Hans Gieling zelf opgeleid om de Autonome Repositionerings­techniek onder de knie te krijgen. Na zijn pensioen in juni 2008 heb ik zijn praktijk voort­gezet.

 

Foto: KayPhoto4u